facebook Spektrum kooperativa | Best Real Estate


SPEKTRUM KOOPERATIVA - PROGRAMERSKA I SEO FIRMA


Spektrum kooperativa je marketinška, programerska i SEO firma koja unapređuje poslovanje svojih klijenata poboljšavanjem ukupne internet prezentacije. Povećanjem posećenosti vašeg sajta i drugih internet prezentacija, povećavate šanse da prodate veći broj svojih proizvoda ili usluga, da sklopite veći broj poslovnih ugovora ili partnerstva ili da steknete nove poslovne partnere, klijente ili mušterije. Neki od klijenata Spektrum kooperative imaju mesečnu posećenost od više desetina hiljada koje dolaze samo preko internet pretraga. Sajtovi klijenata Spektrum kooperative prvi su u pretragama za brojne pretraživačke reči koje su u vezi sa njihovim poslovanjem. Takva pozicija u internet pretraživačima, uz brojne druge usluge, omogućava povećanu posećenost vaše internet prezentacije.

spektrum kooperativa

Neke od usluga koje Spektrum kooperativa pruža svojim klijentima s ciljem povećanja posećenosti sajta i unapređenja poslovanja su sledeće:

Optimizacija sajta dovodi do sveukupnog unapređenja sajta - njegovih tehničkih performansi kao što su brzina, dostupnost, prilagođenost za sve uređaje, bezbednost korišćenja, i tako dalje. Ali i do unapređenja relevantnosti njegovog sadržaja za teme i oblast kojom se bavi. Gugl rangira sajtove prema njihovom kvalitetu izrade, kao i prema relevantnosti za ono što internet korisnici pretražuju. Vreme koje korisnik provede na vašem sajtu čitajući o uslugama koje pružate jedan je od indikatora za Gugl da je vaša stranica relevantna. Iz tog razloga, potrebno je internet korisnika što duže zadržati na vašim stranicama, podstaći ga da deli vaš sadržaj na društvenim mrežama i aktivno ga koristi.

Vođenje facebook stranice, kao i vođenje drugih društvenih mreža, pomaže povećanju posećenosti vašeg sajta tako što korisnicima društvenih mreža skreće pažnju na vaše usluge i ono što vi nudite. Potrebno je objavljivati atraktivne, zanimljive objave kako bi ste privukli pažnju na vas i vaš brend. Pored toga, društvene mreže pružaju neograničen prostor za rast i privlačenje novih pratilaca i korisnika.

Izrada sajta vam omogućava da na jednom mestu pružite svojim klijentima, mušterijama ili poslovnim partnerima sve relevantne informacije koje su potrebne da bi se oni upoznali sa vašim radom. To mesto dostupno je 24 sata dnevno i radi za vas i dok vi spavate. Ogroman broj ljudi informiše se najpre na internetu pa tek onda stupi u kontakt sa pružaocem usluge. Vaš sajt je vaša lična karta i važno je da na posetioca ostavi povoljan prvi utisak. |Cena izrade sajta zavisi od različitih faktora. Ukoliko se radi o unikatnom sajtu, njegova cena je veća jer zahteva mnogo veći angažman i potrošene radne sate. Povoljnija opcija je izabrati jedno od postojećih rešenja u koje bi mogao da se uklopi vaš sadržaj i proizvodi.


Best Real Estate d.o.o.


PIB: 106193133
Matični broj: 20552662

Lokacija:

Patrijarha Varnave 20, 11000 Beograd, Srbija

Email adresa:

office@bestrealestate.rs


Pozovite nas:

Tel. +381 (0)11 24 32 892
Fax +381 (0)11 344 88 41
Mobilni: +381 (0)65 344 88 41

Broj u registru: 058

Newsletter


Povežite se sa nama

Facebook linkedin twitter instagram