Lustica Bay- Život kakav treba da bude

Osnovni podaci

Grad:Tivat

Šira lokacija:Luštica

Broj nekretnina u projektu:0

Opis

Luštica Bay je najveće kompletno integrisano naselje ovog tipa u jugoistočnoj Evropi. Vriednost investicije iznosi 1,1 milijardu eura. Projekat je udaljen samo 10 kilometara od aerodroma u Tivtu, 49 kilometara od dubrovačkog i 90 kilometara od podgoričkog aerodroma. Sa 7 kilometara obale, dve marine, golf terenom čiji je potpisnik Gary Player, 7 hotela sa 5 zvezdica, 5 plaža, infrastrukturom i impozantnim predelima postaće naselje svetske klase.

 

PONUDA JEDINICA U NASELJU LUŠTICA BAY

 

APARTMANI U MARINI

U Marina naselju nudimo studio jedinice, jednosobne, dvosobne i trosobne apartmane spremne za useljenje. Svaka od jedinica ima pogled na predivni zaliv kao i na otvoreno more. Rezidencije su izgrađene u tradicionalnom mediteranskom stilu i predstavljaju najviši kvalitet gradnje koristeci autohtone održive materijale sa teksturama i bojama koje potiču od lokalnog kamena. Do sad je izgrađeno oko 300 jedinica u Marina naselju koje su predate vlasnicima. Početna cena jedinica je 347 000 e, na koju dobijate 5 % popusta u okviru specijala, kao i rok otplate na 30 meseci.

Početna cena od 347.000 evra

 

KUCE U MARINA NASELJU

Gradske kuće u Luštici Bay su savršen izbor za one koji traže stambeni prostor koji predstavlja prelaz između klasičnih stanova i ekskluzivnih vila. Ove jedinice mogu biti savršen dom za porodicu koja traži privatnost i sofisticiranost doma, uz dodatnu pogodnost višenamenskog stanovanja.

Panoramski pogledi prema moru pružaju se iz ovih objekata sa svakog nivoa, a lokacija garantuje miran zivot u neposrednoj blizini svih dešavanja u marina naselju.

Početna cena od 845.000 evra

 

THE CHEDI REZIDENCIJE - 5% GARANTOVANI PRIHOD

The Chedi predstavlja jedan od najvećih hotela sa 5 zvezdica u Boka Kotorskom zalivu- uključujući 111 soba, 60 condo jedinica, dva restorana, bar, konferncijsku salu, otvoreni i zatvoreni bazen, fitness centar i ekluzivne prodavnice. The Chedi Luštica Bay nudi savremene sadržaje i pogodnosti svetske klase. U ponudi su dostupne studio jedinice za prodaju od 48,5 kvadratnih metara. The Chedi rezidencije predstavljaju odličnu investiciju garantujući 5 procenata povrata za svaku od prvih pet godina. U okviru specijala nudi se produžen  rok otplate do 2 godine, bez popusta.

Početna cena od 320.000 evra

 

CENTRALE PRIOBALNE JEDINICE

Centrale će prestavljati novi centar grada sa odličnom vezom izmedju Marina naselja i golf terena čiji je potpisnik Gary Player. Nudiće mnoge sadržaje- internacionalnu školu, privatnu bolnicu, promenadu i trg, barove, restorane i mnogo drugih sadržaja. Trenutno su u fazi izgradnje prve zgrade. Dve zgrade su spremne za useljenje, a još dve zgrade će biti gotove do maja ove godine. Kod već izgradjenih jedinica, na raspolaganju su dvosoban (245 000 e) i trosoban (310 000 e) stan kod kojih dobijate 5 % popusta i produžen plan otplate na 30 meseci. Za još neizgradjene jedinice početna cena za jednosobne jedinice je 159 000 e, a produženi rok otplate u okviru specijala na 36 meseci, bez popusta.

Početna cena od 120.500 evra

 

VILE U MARINA NASELJU

Na uzvisini iznad marine, u najekskluzivnijoj zoni u sklopu Luštice Bay, nalaze se AZARA vile. Kao nekretnine koje najautentičnije prikazuju sve prednosti bezbrižnog života na crnogorskoj obali, savršene su za one koji su u potrazi za privatnošću i luksuzom. Njihova ekskluzivna lokacija ih izdvaja, ali i povezuje sa pešačkim zonama koje se prostiru kroz naselje, sve do glavne marine.  Lokacija vila se izdiže na 70 metara visine, a planom su veoma pažljivo uklopljene u krajolik, sa jedinstvenim pogledom na kristalno čiste vode Jadrana i okolno zelenilo….

Početna cena od 1.994.000 evra

 

Cene gore uključuju i PDV u iznosu od 21%, na koji lokalno korporativni kupac moze zatražiti povrat od Vlade Crne Gore. Pored toga, Crna Gora i dalje uživa povoljan poreski režim, 9% na porez na lični dohodak, 9% porez na kapitalnu dobit, 0% porez na dohodak od penzije.

Pozovite nas za više informacija.

Broj pregleda: 7827

Kontaktirajte agenta

Polja označena sa * su obavezna

Sve nekretnine projekta

Brza pretraga
Cena (€):
Kvadratura (m2):

Moji favoriti

Moguće je dodati najviše 12 nakretnina u Favorite, ako želite dodati i ovu nekretninu obrišite neku od već odabranih.

Moji favoriti

Jeste li sigurni da želite ukloniti sve označene nekretnine iz favorita?