O nama

Best Real Estate osnovana je 2009. godine sa sedištem u Beogradu. Polazeći od godina iskustva u sektoru nekretnina koje sežu unazad do 2000. godine, posvetili smo našu stečenu stručnost pružanju usluga tržištu, fokusirajući se na efikasnu pretragu nekretnina, usluge iznajmljivanja i prodaje.
Best Real Estate se bavi pronalaženjem, iznajmljivanjem i prodajom stanova, kuća, stambenih i poslovnih zgrada, kancelarija, prodavnica, skladišta i zemljišta. Osim ovih aktivnosti, pružamo i konsultantske usluge, razvoj, praćenje i kontrolu procesa kupovine, prodaje i iznajmljivanja, kao i ekskluzivno zastupanje naših klijenata. U okviru našeg delovanja vršimo i procenu vrednosti nekretnina i upravljanje imovinom. Kako bismo uspešno obavili naš zadatak i opravdali vaše poverenje, angažovali smo timove stručnjaka, uključujući advokate, procenitelje, arhitekte i dizajnere.

NAŠA STRATEGIJA

Naš poslovni metod podrazumeva da je svaki aspekt rada s klijentima temeljan i profesionalan. Trudimo se da vas upoznamo sa svetom nekretnina na najbolji mogući način, zbog čega sa samopouzdanjem stojimo iza imena BEST (najbolji).

METODE RADA

Da li sumnjate u konkurentnost cene, ne znate korake u procesu kupovine i prodaje, ne poznajete poreske obaveze svih učesnika u transakcijama, ili ne znate kuda i koje korake preduzeti pre katastra, banke, javnog beležnika? Pronalaženje mesta koje možete nazvati svojim domom ili poslovnim prostorom zahteva mnogo više od pukog poveravanja zadatka agentu. Potrebno je da kompanija kojoj ste ukazali poverenje i dali novac ima strategijski pristup pronalaženju pravih rešenja. U svetu koji se stalno menja, nekretnina koju želite kupiti, iznajmiti ili prodati mora komunicirati s klijentima na pravi način.

Mi to postižemo putem naših licenciranih agenata koji su sposobni preneti viziju klijenta u produktivno iskustvo. Naši agenti primenjuju inteligentan pristup i uspostavljaju dugoročne i kvalitetne odnose s klijentima. Agenti Best Real Estate-a teže pružanju zadovoljstva kroz ovaj proces, a ne brzom prodajom. U tom smislu, Best Real Estate prati i primenjuje sve moderne tehnologije i alate kako bi dobila tačne ilustracije onoga što klijenti traže ili nude.

PORTFOLIO

Smatramo velikim uspehom saradnju s renomiranim kompanijama, ambasadama i diplomatskim misijama, kao i s velikim brojem pojedinaca koji prepoznaju naš predan rad i s kojima delimo istu viziju i vrednosti. Ponosimo se što smo bili angažovani od strane predstavnika ambasada Sjedinjenih Američkih Država, Irana, Nemačke, Italije, Francuske, Iraka, Izraela, Indije i Australije, između ostalih. Sarađujemo s članovima Međunarodnog komiteta Crvenog krsta (MKCK), UNOPS-a, Gete instituta u Beogradu, kao i predstavnicima Evropske komisije i Ujedinjenih nacija. Takođe sarađujemo s brojnim diplomatskim zvaničnicima kako bismo pronašli odgovarajući smeštaj i poslovne prostorije. U našem portfoliu, Best Real Estate takođe beleži saradnju s bankama koje su bile u potrazi za odgovarajućim prostorima za svoje filijale. Societe Generale Bank, Raiffeisen Bank, National Bank of Greece, Erste Bank i NLB Bank samo su neke od banaka koje su ostvarile uspešnu saradnju s Best Real Estate-om. Što se tiče prominentnih kompanija, implementirali smo viziju nekoliko poznatih kompanija iz različitih ekonomskih sfera, uključujući Holcim Serbia, Velux Serbia, Nestle Serbia, VIP, Mercedes, Azvirt, Affidea, Optimapharm, Rubau, Tetrapak, Loreal, Maersk i druge. Sarađujemo i imamo u portfoliu značajne projekte, među kojima su najveći projekat na jugoistoku Evrope, Beograd na vodi, zatim Lustica Bay u Crnoj Gori, kao i ništa manje važni projekti najluksuznijih nekretnina koje razvijaju naši dugogodišnji partneri u građevinskom sektoru.

Best Real Estate-Best Clients!


Moji favoriti

Moguće je dodati najviše 12 nakretnina u Favorite, ako želite dodati i ovu nekretninu obrišite neku od već odabranih.

Moji favoriti

Jeste li sigurni da želite ukloniti sve označene nekretnine iz favorita?