O nama

Best Real Estate agencija za nekretnine je osnovana 2009 godine sa sedištem u Beogradu. Nakon dugogodišnjeg rada u oblasti nekretnina, inspirisani i motivisani bogatim iskustvom koje seže od 2000. godine, odlučili smo da domaćem tržištu ponudimo stečena znanja i stoprocentno ga usmerimo na one koji žele efikasno da pronađu, iznajme ili prodaju nekretnine. Među prvima smo zauzeli relevantnu poziciju u sferi profesionalnog bavljenja nekretninama te smo upisani u Registar posrednika u prometu i zakupu nepokretnosti pod brojem 058, pri Ministarstvu za trgovinu, turizam i telekomunikacije.
DOBRODOŠLI U SVET NEKRETNINA
Best Real Estate se bavi pronalaženjem, iznajmljivanjem i prodajom stanova, kuća, stambenih i poslovnih zgrada, poslovnih prostora, lokala, magacina i zemljišta. Pored spomenutih aktivnosti, pružamo konsultantske usluge, razvijanje, praćenje i kontrolu procesa kupovine, prodaje i izdavanja nekretnina, kao i ekskluzivnog zastupanja naših klijenata. U našem opsegu delovanja je i procena vrednosti imovine i upravljanje nekretninama. Kako bismo uspešno realizovali naš zadatak i opravdali vaše poverenje, angažovali smo timove stručnjaka koji uključuju pravnike, procenitelje, arhitekte i dizajnere.

NAŠA STRATEGIJA
Naš metod poslovanja podrazumeva da svaki aspekt rada sa klijentima bude temeljan i profesionalan. Nastojimo da vas na najbolji mogući način upoznamo sa svetom nekretnine i zbog toga samouvereno stojimo iza imena BEST (najbolji).

NAČIN RADA
U nedoumici ste da li je cena konkurentna u odnosu na druge, koji su koraci prilikom kupovine i prodaje, koje su poreske obaveze svih učesnika transakcija, ne znate gde treba da odete i koje korake da preduzmete pred katastrom, bankom, javnim beležnikom? Pronaći mesto koje možete nazvati svojim domom ili poslovnim prostorom, zahteva mnogo više od toga da taj zadatak jednostavno delegirate agenciji za nekretnine. Potrebno je da kompanija kojoj ste ukazali poverenje i dali novac, strateški pristupi pronalaženju odgovarajućih rešenja. U svetu koji se neprestano menja, nekretnina koju želite da kupite, iznajmite ili prodate, treba da komunicira sa korisnicima na pravi način.

Mi to postižemo zahvaljujući licenciranim posrednicima, koji viziju klijenta mogu da pretoče u produktivno iskustvo. Naši agenti primenjuju inteligentan pristup i samim tim sa klijentima uspostavljaju dugoročan i kvalitetan odnos. Best Real Estate agenti imaju za cilj vaše zadovoljstvo, a ne laku prodaju, zbog čega će sagledati svaku vašu potrebu i napraviti najbolje moguće rešenje. S tim u vezi, Best Real Estate prati i primenjuje sve savremene tehnologije i alate, kako bi dobili precizne ilustracije onoga što klijenti traže ili nude.

PORTFOLIO
Svojim uspehom smatramo saradnju sa priznatim kompanijama Ambasadama i diplomatskim predstavništvima, kao i velikim brojem privatnih lica, koje prepoznaju naš predan rad i sa kojima delimo istu viziju i vrednosti. Možemo se pohvaliti time da su nas angažovali predstavnici ambasada Sjedinjenih Američkih Država, Irana, Nemačke, Italije, Francuske, Iraka, Izraela, Indije i Australije, između ostalih.

Sarađujemo sa članovima Međunarodnog Komiteta Crvenog Krsta (ICRC), UNOPS-om, Gete Institut Beograd kao i predstavnicima Evropske komisije i Ujedinjenih nacija. Sarađujemo i sa brojnim diplomatskim zvaničnicima kojima je u našoj zemlji bilo potrebno da pronađu odgovarajuće stambene i poslovne prostore. Best Real Estate u svom portfoliu beleži i poslovanje sa bankama kojima je bilo potrebno dolaženje do adekvatnih objekata koji su pretvoreni u poslovnice. Societe Generale Bank, Reiffeisen Bank, National Bank of Greece, Erste Banka i NLB Banka samo su neke od onih koje su realizovale uspešnu saradnju sa agencijom Best Real Estate. Kada je reč o istaknutim kompanijama, sproveli smo u delo vizije brojnih poznatih firmi iz različitih privrednih sfera, među kojima su Holcim Serbia, Velux Serbia, Nestle Serbia, VIP, Mercedes, Azvirt, Affidea, Optimapharm, Rubau, Tetrapak, Loreal, Maersk i druge.

Sarađujemo i u svojoj ponudi imamo, značajne projekte među kojima su najveći projekat u jugoistočno Evropi Belgrade Waterfront, zatim Luštica Bay u Crnoj Gori, kao i ne manje važni projekti najluksuznijih nekretnina razvijenih od strane naših dugogodišnjih partnera iz oblasti građevine. Pored ovih aktivnosti Best Real Estate je uspostavio Joint venture saradnju sa kompanijama iz Dubai-a i Španije.

Najbolje Nekretnine-Najbolji klijenti!

Moji favoriti

Moguće je dodati najviše 12 nakretnina u Favorite, ako želite dodati i ovu nekretninu obrišite neku od već odabranih.

Moji favoriti

Jeste li sigurni da želite ukloniti sve označene nekretnine iz favorita?