Izuzetna prilika za izgradnju 50-60.000m2

Osnovni podaci

Grad:Obrenovac (Beograd)

Šira lokacija:Rvati

Kvadratura:23.000 m²

Opis

Lokacija se nalazi u prelepom delu Obrenovca, izmedju Rojkovca i Sava naselja, a nedaleko od reke Save, danas jedne od najtraženijih lokacija za miran i kvalitetan porodičan život.

Lokacija je idelano pozicionirana jer su u blizini škola, obdanište, supermarketi, tržni centar, i restorani ali i velike zelene površine i parkovi idealni za decu. Zaljubljenicima u vožnju bicikla nudi dobru povezanost stazama kao i blizinu prirodnog prostranstva oaze Zabrana.

Lokacija raspolože sa 23.000m2 (2,3ha) građevinskog  zemljišta i potencijalom za gradnju od 50-60 000 m2.  Predstavlja izuzetan investicioni potencijal za strateške investicione kompanije i investicione fondove a istovremeno je idealan projekat za banke i njihove klijente, građevinske kompanije, buduće zakupce poslovnog i komercijalnog prostora u prestižnom kondominijumu u blizini glavnog grada.

Budući stambeno-poslovni kompleks  je savršeno mesto za miran život koji pruža najviši nivo kvaliteta stanovanja i radnog prostora. Projekat će svojom atraktivnošću privući dodatne sadržaje poput zatvorenog welness centra, igraonice i medicinskih institucija čime će projekat kao vaša oaza za porodice postati ideal života na samo 30km od Beograda.

Pozovite nas za više informacija!

Ostali podaci

Oprema i infrastruktura

  • blizina reke
  • Blizina samousluge
  • Blizina škole
  • Miran predeo
  • Prilaz - asfaltirani
  • BRP: 60000 m²
  • Pristup nekretnini: Auto, Kamion

Broj pregleda: 336

Kontaktirajte agenta

Polja označena sa * su obavezna

Moji favoriti

Moguće je dodati najviše 12 nakretnina u Favorite, ako želite dodati i ovu nekretninu obrišite neku od već odabranih.

Moji favoriti

Jeste li sigurni da želite ukloniti sve označene nekretnine iz favorita?